- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3086
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 6 skive(r)
- Franskbrød
- 125 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 tbsp.
- Likør, Brandy
- 3 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 12 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Hak løgene fint
Kog løgene sammen med lidt bouillon i en halv time mens der røres
Hæld resten af bouillonen i sammen med sukker og lidt salt og peber
Kog videre i en halv time
Rist brødet
Fordel osten på brødet og grill dem til de er gyldne
Bland brandy i suppen
Læg brødet med ost i hver sin dybe tallerken og hæld suppen over
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.