Frikadeller af vildt

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5091
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
20 g
Smør, saltet
500 g
Dyrekød, hakket
1 stk
Æg
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Koriander, frø
3 skive(r)
Franskbrød
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Timian, tørret
1 1/2 dl
Fløde 13 %
2 stk
Enebær

Skorpen skæres af franskbrødet og det lægges i blød i fløden.
Kød, revet løg, æg, knust enebær, koriander, timian, salt, peber og den udblødte franksbrød og fløde røres sammen til en fars.
Farsen skal trække en halv time i køleskabet.
Smørret varmes op på en pande og bruse af.
Farsen formes til frikadeller og steges i cirka ti minutter til de er gennemstegte.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?