- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Nytår
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 7796
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 500 g
- Champignon
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 10 g
- Smør, saltet
- 25 g
- Parmesan, revet
- 1/4 tsk.
- Salt, groft
- 1/4 tsk.
- Peber, friskkværnet
Denne opskrift på champignon er superlækker til forskellige måltider og festligheder. Champignonerne skal helst være store. Rens dem og skær stokkene af helt tæt ved hovedet. Hak stokkene fint og varm smørret op på en pande. Svits de hakkede stokke i smørret. Hvidløg presses i en skål og sammen med citronsaft, hakket persille de svitsede champignonstokke, salt og peber røres det godt sammen . Varm ovnen op til 225 grader. Læg champignonerne i et ildfast fad og fordel fyldet i dem – tryk det lidt ned. Drys så med osten og gratiner dem øverst i ovnen i cirka et kvarter. Mums!
Er i tvivl om jeg læser
Hej Else,