Gratineret champignon med hvidløg

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Nytår
Sommer
Tilbehør
Visninger
7796
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Champignon
1 tbsp.
Citronsaft
2 stk
Hvidløg, fed
2 tbsp.
Persille, frisk
10 g
Smør, saltet
25 g
Parmesan, revet
1/4 tsk.
Salt, groft
1/4 tsk.
Peber, friskkværnet
Gratineret champignon med hvidløg

Denne opskrift på champignon er superlækker til forskellige måltider og festligheder. Champignonerne skal helst være store. Rens dem og skær stokkene af helt tæt ved hovedet. Hak stokkene fint og varm smørret op på en pande. Svits de hakkede stokke i smørret. Hvidløg presses i en skål og sammen med citronsaft, hakket persille de svitsede champignonstokke, salt og peber røres det godt sammen . Varm ovnen op til 225 grader. Læg champignonerne i et ildfast fad og fordel fyldet i dem – tryk det lidt ned. Drys så med osten og gratiner dem øverst i ovnen i cirka et kvarter. Mums!







2 comments

  1. Anonym sagde på juli 8, 2012

    Er i tvivl om jeg læser

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på juli 12, 2012

    Hej Else,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?