- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 9031
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 2, 2011
- 2 tbsp.
- Kapers
- 100 g
- Cheddar, 50+, revet
- 200 g
- Kødsovs
- 300 g
- Kogt pasta
Kødsovs og pasta bliver der hos os altid for meget af.
En nem måde at komme resterne til livs på, er at lave gratineret pasta.
Hæld en rest kogt pasta i et fad og bland med kødsovs.
Stil det i en 200 grader forvarmet ovn i 20 minutter.
Drys herefter evt. lidt kapers over, det giver en dejlig syrlig smag. Slut af med revet ost. Cheddarost er favoritten her.
Giv retten 10 minutter mere i ovnen. Variation:
På samme måde kan man bruge kartoffelmos og kødsovs. Her skal kartoffelmosen dog være øverst og ikke blandes.
Læs evt. denne side: http://www.stopspildafmad.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.