Grissini og basilikum pesto

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
150 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
45 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Høst
Natmad
Tilbehør
Visninger
1224
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Solsikkekerner (Ristede)
2 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
1 tsk.
Kapers uden lage
2 tbsp.
Parmesan, revet
1 dl
Solsikkeolie
25 g
Bagegær
3 dl
Vand
1 tbsp.
Olivenolie
1 tbsp.
Salt, bordsalt
1 tbsp.
Oregano, tørret
100 g
fuldkorns spelt
350 g
Hvedemel
Grissini og basilikum pesto

Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft salt.
Grissinierne hæver igen i 15 minutter, inden de sættes i en 220 grader forvarmet ovn. Mine fik små 30 minutter, hvor de blev vendt efter halvdelen af tiden. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid)
Basilikum pesto:
Kør alle ingredienserne undtagen olien i en minihakker eller med en stavblender.
Når blandingen er jævn tilsættes den mængde olie, man syntes, den kan tage… alt efter om den skal være grov eller lind.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?