- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 150 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 45 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Høst
Natmad
Tilbehør - Visninger
- 2765
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 27, 2012
- 25 g
- Solsikkekerner (Ristede)
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 tsk.
- Kapers uden lage
- 2 tbsp.
- Parmesan, revet
- 1 dl
- Solsikkeolie
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Salt, bordsalt
- 1 tbsp.
- Oregano, tørret
- 100 g
- fuldkorns spelt
- 350 g
- Hvedemel
Kør en dej af del 1 og lad den hæve en times tid. Tril lange tynde stænger på lillefingertykkelse. Pensel med lidt olie og drys med lidt groft salt.
Grissinierne hæver igen i 15 minutter, inden de sættes i en 220 grader forvarmet ovn. Mine fik små 30 minutter, hvor de blev vendt efter halvdelen af tiden. (Tyndere stænger skal selvfølgelig have kortere tid)
Basilikum pesto:
Kør alle ingredienserne undtagen olien i en minihakker eller med en stavblender.
Når blandingen er jævn tilsættes den mængde olie, man syntes, den kan tage… alt efter om den skal være grov eller lind.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.