Grønne Snegle

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
50 minutter
Tilberedningstid
180 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
25 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
1255
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Hvedemel
2 tsk.
esdragon
250 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
2 tbsp.
Hvedekimolie
25 g
Bagegær
1 tsk.
honning
2 stk
Kartofler
3 kugle(r)
optøede spinat
200 g
Hytteost, 20+
150 g
skrællet rødbede i mindre stykker
1/2 l
Vand
1 stk
lakridsrod
1 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
fromage fraice
Grønne Snegle

Væske, gær, salt, olie, honning, optøede spinat, grahamsmel og ca. 500 g mel kommes i røreskålen og æltes igennem ved laveste hastighed omkring 15 min, så kommes resten af melet i og æltes igen ca. 5 min, og evt. skal der mere mel i.
Sættes til hævning et par timer.
Så laves fyldet
Rødbede og kartoffel koges møre med lakridsrod, eller ½ tsk, lakridsrodspulver, afkøles og blendes derefter med hytteost, fromage fraicen, esdragon, salt og peber
Derefter: rulles dejen ud i aflange stænger omkring 17 cm bredde, smørefter fyldet på og rul stramt sammen, skæres i skiver og lægges på bagepladen og efterhæver omkring ½ timer
Bagetid: 20 min ved 185 grader

2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på december 17, 2011

    Hej Lilli

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Den ukendte kok sagde på december 17, 2011

    Hej Lars

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?