Gulerodssalat

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4884
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Ananas, konserves
1 tbsp.
Sukker (melis)
2 dl
Rosiner
500 g
Gulerødder, fint eller groft revne
Gulerodssalat

Gulerodssalat er en klassiker, man aldrig går fejl af. Den hører grillsæsonen til… og er gulerødderne lige blevet rykket op af jorden, smager de nærmest som slik.
Vask de nye gulerødder grundigt, der er ingen grund til at skrælle dem.
Riv dem fint… det giver mere saft, end hvis man bruger det grove rivejern.
Hæld det meste af væden fra en dåse ananas i tern… eller endnu bedre, køb en frisk en af slagsen.
Bland nu gulerødder, ananas, sukker og rosiner godt sammen.
Salaten er velegnet til næsten alting.Variation:
I stedet for ananas er revne æbler også godt… husk dog at dryppe en anelse citronsaft over, så bliver æblerne ikke så nemt brune.
Halvdelen af gulerødderne kan skiftes ud med revet squash.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?