Hamburgerryg m. grønlangkål

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
80 personer
Kategori
Buffet
Jul
Visninger
1727
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Sukker (melis)
1 1/2 l
Fløde 38 %, Piskefløde
200 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
3 kg
Hamburgerryg
2 dl
eddike
3 kg
Grønkål - frisk eller dybfrost
Hamburgerryg m. grønlangkål

En ret som led i en julefrokost til mange. Se evt. ”Hjælp til stor julefrokost (80 personer)” https://www.vildmedmad.dk/hjaelpstor-julefrokost-80-personer-5180/
Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand.
Skum af… når den koger igen. Kog ved lav varme i 30-45 minutter.
Kernetemperaturen skal være 60 grader.
Lad hamburgerryggen stå i gryden, som er taget væk fra komfuret i 20 minutter.
Når den skal skæres, skal det være i tynde skiver.Grønlangkål:
Optø den frosne grønkål i en si.
Smelt margarinen i en gryde og tilsæt kålen.
Svits kålen i ca. 10 minutter under konstant omrøring, så overskydende væde fordamper
Tilsæt fløde, eddike og sukker.
Lad simre indtil fløden tykner… smag til med ekstra sukker, eddike og salt.
Server evt. brunede kartofler til… 7 glas-kartofler er nok.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?