Hel kylling

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
14400 minutter
Tilberedningstid
72000 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
80
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den
Hel kylling

Hel kylling

Del kyllingen i fire stykker og læg dem i en gryde. Hæld vand ved, så det lige netop dækker. Bring vandet i kog og skum urenhederne bort. Tilsæt salt og suppeurter. Læg låg på og kog kyllingen ved svag varme i 35-45 min. til den er gennemstegt.

Parter kyllingen afhængig af anvendelse. Som reget fjernes skindet på kogt kylling. Si og skum skyen til sauce.

Smelt smør i en gryde og pisk mel i. Spæd op med suppe til passende konsistens afhængigt af, hvad den skal anvendes til. Smag til med salt og peber.

Anvendes til:

Aspargessauce, champignonsauce, karrysauce citronsauce, peberrodssauce, frakasse og andre stuvninger

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?