Kylling på phillipinsk

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2233
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Peberfrugt, grøn
1 dl
Soja sauce
4 stk
Kylling, lår, kød og skind, rå
2 stk
Hvidløg, fed
2 stk
Løg eller zittauerløg
1 tsk.
Majsolie
Kylling på phillipinsk

Du starter med at skære grønsagerne i grove tern.
Opvarm olien, svits hvidløget og brun lårene godt, hvorefter de tages op.
Svits så grønsagerne godt, læg lårene på igen, og hæld sojaen over.
Hæld vand på så det knap dækker. Læg låg på og lad det simre laaaaang tid. Jo længere jo bedre.
Når de er færdige, skruer du helt op for varmen, så vandet fordamper, og den væde der bliver tilbage, er lidt tyk. Den skal bruges som “sovs”.Tips: Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Kalorieantallet bliver derved mindre. Smag til med salt… men pas på sojaen er i forvejen saltServeringsforslag:

Serveres til ris evt. kogt med gulerod


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?