- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2233
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2010
- 2 stk
- Peberfrugt, grøn
- 1 dl
- Soja sauce
- 4 stk
- Kylling, lår, kød og skind, rå
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 tsk.
- Majsolie
Du starter med at skære grønsagerne i grove tern.
Opvarm olien, svits hvidløget og brun lårene godt, hvorefter de tages op.
Svits så grønsagerne godt, læg lårene på igen, og hæld sojaen over.
Hæld vand på så det knap dækker. Læg låg på og lad det simre laaaaang tid. Jo længere jo bedre.
Når de er færdige, skruer du helt op for varmen, så vandet fordamper, og den væde der bliver tilbage, er lidt tyk. Den skal bruges som “sovs”.Tips: Fjern evt. skindet fra kyllingelårene. Kalorieantallet bliver derved mindre. Smag til med salt… men pas på sojaen er i forvejen saltServeringsforslag:
Serveres til ris evt. kogt med gulerod
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.