- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2374
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 21, 2011
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Hørfrø, rå
- 700 g
- Hvedemel
- 1 dl
- Græskarkerner
- 50 g
- Bagegær
- 1 dl
- solsikkekerner
- 1 tbsp.
- honning
- 1 dl
- Pesto, rød eller grøn
- 1 dl
- Solsikkeolie
- 4 dl
- Vand
Brød med pesto og kerner
Gæret opløses i det håndlune vand.
Brød med kerner og pesto
Pesto, kernerne, solsikkeolien, honning og saltet blandes sammen med ovenstående.
Melet røres sammen med ovenstående. Til sidste ælste det og mængden af mel tilpasses. Dejen må gerne være lidt “klistert”.
Lad det hæve i 30 – 40 min. Overdækket og gerne et lunt sted.
Ældt det kortvarigt – måske skal der tilføres lidt mel.
Del det to brød og placerer det på to bageplader.
Lad det hæve i 30 min.
Pensel brødene med vand eller mælk, rids overfladen og drys med mel (f.eks. rugmel)
Skal bage i ca 25 min. ved 220 grader. Brødet er færdigbagt hvis det lyder hult når du banker på bunden.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.