Kyllingefilet på cremet grøntsagsbundbund

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1359
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 stk
Gulerod/gulerødder
2 dl
Fløde 18 %
3 stk
Porre
50 g
Smelteost, revet ost 30+
1 dl
Hvidvin
600 g
Kyllingebryst, filet
150 g
bacontern

Rens og skær grøntsagerne i tynde skiver.Svits baconen et par min. i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med et par minutter. Kom vin og fløde på, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i bunden af et  ovnfast fad.Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber, og drys med ost. Sæt fadet midt i en 220 grader C varm ovn i 20-30 minutter.
Tilbehør
– Ris / flutes / salat


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?