- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1359
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 12, 2009
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 dl
- Fløde 18 %
- 3 stk
- Porre
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 dl
- Hvidvin
- 600 g
- Kyllingebryst, filet
- 150 g
- bacontern
Rens og skær grøntsagerne i tynde skiver.Svits baconen et par min. i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med et par minutter. Kom vin og fløde på, og kog blandingen op. Krydr med salt og peber. Kom blandingen i bunden af et ovnfast fad.Brun hurtigt kyllingefileterne på begge sider. Læg dem i fadet. Krydr med salt og peber, og drys med ost. Sæt fadet midt i en 220 grader C varm ovn i 20-30 minutter.
Tilbehør
– Ris / flutes / salat
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.