Marineret hjertesalat med brød croutoner og porcheret æg

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
5 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Frokost
Visninger
1365
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Hjertesalat
10 stk
Radisser
2 spsk.
Syltede rødløg
2 bdt.
Ærtespirer
2 skive(r)
Hvidt brød
1 bdt.
Timian
1 spsk.
Sennep
1 dl
Hvidvinseddike
1 1/2 dl
Olivenolie
4 stk
Æg
4 spsk.
Friske ærter
Marineret hjertesalat med brød croutoner og porcheret æg

Denne lækre salat er hurtig og sund at lave som frokost, men også nem at imponerer med som forret til middags selskabet.

Bemærk: opskriften på syltede rødløg findes her på hjemmesiden, via søgefeltet!

  1. Start med at lav din vinaigrette. Put sennep og hvidvinseddike i en skål og rør det godt sammen til en homogen masse. Derefter pisker du olivenolie i (under omrøring) og smager til med salt og peber. Nu marineres to skyldede hoveder hjertesalat i vinaigretten.
  2. Vend brødstykker i olie og krydr dem med salt og timian, sæt dem i ovnen på 180 til de er let gyldne. Lad nu croutonerne køle af
  3. Porchér nu ægget i saltet vand med lidt eddike i.
  4. Pynt salaten med de øvrige ingredienser, eksempelvis som på billedet nedenunder.
    29081


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?