- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 5 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Frokost - Visninger
- 1365
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 28, 2020
- 2 stk
- Hjertesalat
- 10 stk
- Radisser
- 2 spsk.
- Syltede rødløg
- 2 bdt.
- Ærtespirer
- 2 skive(r)
- Hvidt brød
- 1 bdt.
- Timian
- 1 spsk.
- Sennep
- 1 dl
- Hvidvinseddike
- 1 1/2 dl
- Olivenolie
- 4 stk
- Æg
- 4 spsk.
- Friske ærter
Denne lækre salat er hurtig og sund at lave som frokost, men også nem at imponerer med som forret til middags selskabet.
Bemærk: opskriften på syltede rødløg findes her på hjemmesiden, via søgefeltet!
- Start med at lav din vinaigrette. Put sennep og hvidvinseddike i en skål og rør det godt sammen til en homogen masse. Derefter pisker du olivenolie i (under omrøring) og smager til med salt og peber. Nu marineres to skyldede hoveder hjertesalat i vinaigretten.
- Vend brødstykker i olie og krydr dem med salt og timian, sæt dem i ovnen på 180 til de er let gyldne. Lad nu croutonerne køle af
- Porchér nu ægget i saltet vand med lidt eddike i.
- Pynt salaten med de øvrige ingredienser, eksempelvis som på billedet nedenunder.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.