Kyllingeret m. soltørrede tomater.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
5324
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 1/2 dl
Fløde 18 %
10 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 stk
Kyllingebryst, filet
5 stk
Soltørrede tomater
250 g
Friske champignon
13 stk
Frossen hakket spinat
1 tbsp.
Olie fra soltørret tomat
Kyllingeret m. soltørrede tomater.

Forvarm ovnen til 200 grader.
Dup kyllingebrysterne tørre og del dem på langs.
Krydr med salt og peber og svits dem hurtigt i margarine på en hed pande.
Svits bagefter champignonerne som er skåret i kvarter.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Læg kyllingebryster, den optøede og afdryppede spinat, soltørrede tomater og champignon i et ildfastfad.
Hæld madlavningsfløde og olie fra tomaterne over retten.
Sæt i ovnen i 30 minutter.Serveringsforslag:
·       Oprindelig skal retten serveres med pasta, men da sovsen er en anelse tynd, syntes jeg, det er bedre med ris.
·       Server også kogte grønsager eller en grøn salat til retten.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?