- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5324
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 8, 2011
Forvarm ovnen til 200 grader.
Dup kyllingebrysterne tørre og del dem på langs.
Krydr med salt og peber og svits dem hurtigt i margarine på en hed pande.
Svits bagefter champignonerne som er skåret i kvarter.
Skær de soltørrede tomater i strimler.
Læg kyllingebryster, den optøede og afdryppede spinat, soltørrede tomater og champignon i et ildfastfad.
Hæld madlavningsfløde og olie fra tomaterne over retten.
Sæt i ovnen i 30 minutter.Serveringsforslag:
· Oprindelig skal retten serveres med pasta, men da sovsen er en anelse tynd, syntes jeg, det er bedre med ris.
· Server også kogte grønsager eller en grøn salat til retten.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.