- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7907
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 3, 2013
- 3 kg
- Oksemørbrad, afpudset
- 4 tsk.
- Salt, groft
- 4 tsk.
- Peber, friskkværnet
Det er på ingen måde svært at få et godt resultat.
Hvis oksemørbraden ikke er pudset skal det gøres – sener og de største fedt stykker skal fjernes.
Oksemørbraden knides med salt og peber.
Bøj den tyndest del af mørbraden op så mørbraden nærmest bliver lige tyk.
Start med direkte varme på alle sider – et par min. på hver side.
Derefter ca. 20 min. med indirekte varme. Efter min menig skal kernetemperaturen være 57 grader – så er den rigtig lækker. Jeg bruger altid stegetermometer, hvorfor det altid lykkes med et godt resultatet.
Lad oksemørbraden hvile i 15 – 20 min. indpakket i f.eks. staniol.
Serveringstips: Marineret kartofler, pebersovs og en dejlig salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.