Oliven brødboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
24 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1075
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Hvedemel
100 g
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
400 g
Durummel
1/2 tsk.
Oregano, tørret
50 g
Bagegær
1/2 tsk.
Rosmarin
5 dl
Vand
1 1/2 tsk.
Salt, groft
1/2 dl
Olivenolie

Hæld vandet i en skål og rør gæren ud i det. Bland olie, 1 tsk salt og durummel i og rør godt. Hæld dejen ud på bordet og ælt så meget hvedemel i at dejen bliver glat og slipper bordet. Hak olivene og ælt dem ind i dejen. Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve til det dobbelte. Ælt dejen igennem og form den til 24 boller. Stil dem på en bageplade tæt op ad hinanden. Pensl dem med lidt vand, bland rosmarin, oregano og 0,5 tsk salt sammen og drys det over bollerne. Lad bollerne efterhæve en halv time og bag dem ved 200 grader i en halv time.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?