Pærer dessert

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Høst
Visninger
2478
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
Pærer, friske
3 dl
Vand
Pærer dessert

Vand, sukker og vin skal koges, derefter tilsæt kanel og rørsukker. Pærerne skræles og lægges i det kogende sovs. De skal simre i 20-25 minutter.
Afkøl pærerne. Sovsen skal koge videre til den er i tyk konsistens.
Oven opvarmes til 200 C.
Skær dejen i strimler. Hver pære skal pakkes ind i dejen. Bagefter skal de bages i ca 20 min.
Serveres med sovs af vin.



3 comments

  1. Anonym sagde på oktober 1, 2012

    Hvordan skal pærerne skæres?

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på oktober 1, 2012

    Hvordan skal pærerne skæres?

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 1, 2012

    Skulle være “skrælles” 😀

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?