- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Høst - Visninger
- 2939
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 24, 2012
- 4 stk
- Pærer, friske
- 3 dl
- Vand
Vand, sukker og vin skal koges, derefter tilsæt kanel og rørsukker. Pærerne skræles og lægges i det kogende sovs. De skal simre i 20-25 minutter.
Afkøl pærerne. Sovsen skal koge videre til den er i tyk konsistens.
Oven opvarmes til 200 C.
Skær dejen i strimler. Hver pære skal pakkes ind i dejen. Bagefter skal de bages i ca 20 min.
Serveres med sovs af vin.
Hvordan skal pærerne skæres?
Hvordan skal pærerne skæres?
Skulle være “skrælles” 😀