Skinkeruller

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1363
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Placer skinekeschnitzlerne på et spækbrædt og bank dem flade (brug kødhammer eller hænderne).
Tør dem med noget køkkenrulle.
Påfør et jævnt lag sennep på overfladen af schnitzlerne.
Krydder med salt og peber og læg herefter frisk basilikum på.
Dernæst lægges en skive seranoskinke ovenpå, hvorefter de rulles sammen (med seranoskinken inderst). Rullen bindes med kødsnor eller låses med en kødnål.
Rullerne brunes på alle sider i olivenolie, hvorefter der tilsættes vand (1-2 cm). Steg rullerne under låg (ved svag varme) i ca. 10 min.
Tag rullerne op, pak dem ind i sølvpapir og lad dem hvile i 10 min.. (Den tilbageværende sky kan bruges til sovs).
Fjern kødsnor/kødnål og skær rullerne i skiver hvorefter de er klar til at servere.

Går godt sammen med smørdampede grøntsager og frisk pasta.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?