- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
Nytår - Visninger
- 1073
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 26, 2011
Konfektkage med marcipanbund toppet med chokolade og valnødder:
Marcipantærte: Riv el. smuldr marcipan ned i en skål og rør blød med appelsinsaft og lidt revet appelsinskal. Pisk æggehvider stive med flormelis og vanille, og rør i marcipanblandingen. Kom dejen i en smurt tærteform, og glat den lidt ud. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 20-25 minutter. Køl kagen lidt af.
Smelt chokolade over vandbad, og smør på marcipanbunden. Pynt af med valnødder og flormelis.
Tilbehør: Frisk frugt el. bær, og en god økologisk el. hjemmelavet is efter smag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.