Marcipantærte m/ chokolade & valnødder

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Nytår
Visninger
1073
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Marcipantærte m/ chokolade & valnødder

Konfektkage med marcipanbund toppet med chokolade og valnødder: 
Marcipantærte: Riv el. smuldr marcipan ned i en skål og rør blød med appelsinsaft og lidt revet appelsinskal. Pisk æggehvider stive med flormelis og vanille, og rør i marcipanblandingen. Kom dejen i en smurt tærteform, og glat den lidt ud. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 20-25 minutter. Køl kagen lidt af.
 
Smelt chokolade over vandbad, og smør på marcipanbunden. Pynt af med valnødder og flormelis.
Tilbehør: Frisk frugt el. bær, og en god økologisk el. hjemmelavet is efter smag.
 
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?