Stegte snitter med anjosfyld

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Sværhedsgrad
Midt imellem
Kategori
Forret
Tilbehør
Visninger
23
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Stegte snitter med anjosfyld
Det er godt at begynde et måltid med noget der smager salt. Disse små stegte smørrebrød har ansjoser som fyld. Enkelt og nemt – og det smager dejligt.
Vareforbrug (4 pers.):
4 tynde skiver rugbrød 4 tynde skiver sandwichbrød 2 spsk. olie og 2 spsk. smør eller margarine 1 ds. ansjosfileter (ca. 100 g) 1 løg 2 spsk. smør eller margarine 2 hårdkogte æg 1 dl fintklippet dild
Tilberedningstid:
ca. 20 min.
Fremgangsmåde:
1. Skær brødskiverne til, så de er lige store. Varm olie og smør eller margarine i en stor stege pande og steg brødskiverne heri. Lad dem dryppe af på lidt fedtsugende papir.
2. Hæld lagen fra ansjoserne og lad dem løbe af. Pil løget og hak det meget fint. Svits løget i 2 spsk. fedtstof til det er gyldent og klart. Hak imens ansjoserne. Bland dem med løget.
3. Hak æggene fint og bland dem i ansjos-løgblandingen. Rør så det bliver creme agtigt. Tilsæt dilden.
4. Små Ansjoscreme på de hvide brødskiver og tryk de mørke over. Skær dem i trekanter, eller stænger, med en skarp kniv.
5. Servér dem. En serviet er god at have ved hånden mens man spiser dem.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?