Stjerneskud

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
729
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Citron - gerne økologisk
4 skive(r)
Franskbrød
30 g
Karse
1 dl
Rasp
60 g
Stenbiderrogn (Kaviar)
1 stk
Æg, langæg, kogt,
100 g
rejer
2 tbsp.
Mayonnaise, fedtreduceret
12 stk
Hovedsalat, salatblade
1/2 l
Rapsolie
2 stk
Tomat
8 stk
Rødspætte eller fladfisk fileter

1: 4 af fiskefileterne vendes i æg og rasp og steges gyldne på en pande med meget varm olie.
2: De resterende 4 fiskefileter dampes kort i en gryde med lidt vand tilsat lidt salt til de er hvide i kødet.
3: Fromage frais, majonæse og ketchup røres sammen og smag til med salt og peber.
4: Brødet ristes.
5: 3 salatblade lægges på hver skive brød. Så 1 stegt og 1 dampet filet.
6: 2 spsk. dressing hældes over hver.
7: Aspargesene, citron, agurkeskiverne, tomat i både, kaviar, hårdkogt æg og karse fordeles på brødene.
8: Til sidst pyntes de med rejer.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?