- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 2 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Frokost
Salat
Tilbehør - Visninger
- 861
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 22, 2020
- 4 stk
- rødløg
- 1 dl
- Vand
- 1 dl
- Sukker
- 1 dl
- Hvidvinseddike
- 8 stk
- Peberkorn
- 3 stk
- Laurbærblade
Syltede rødløg er en klassiker, som både går godt i salater eller til fiskeretter, og er uundværlig på tapasbordet
- Skræl rødløgene og skær dem ud i små både. Fjern det inderste (midten af løget).
- Sæt syltelagen over ved at hælde vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade i en lille kasserolle og tænd på maksimal varme
- Når syltelagen koger, hældes løgene i kasserollen. Når de har kogt i 1 minut hældes løg og syltelagen i en bøtte og køles ned i køleskabet (uden låg), og er derefter klar til servering.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.