Syltede rødløg

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
2 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Visninger
118
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
4 stk
rødløg
1 dl
Vand
1 dl
Sukker
1 dl
Hvidvinseddike
8 stk
Peberkorn
3 stk
Laurbærblade
Syltede rødløg

Syltede rødløg er en klassiker, som både går godt i salater eller til fiskeretter, og er uundværlig på tapasbordet

  1. Skræl rødløgene og skær dem ud i små både. Fjern det inderste (midten af løget).
  2. Sæt syltelagen over ved at hælde vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade i en lille kasserolle og tænd på maksimal varme
  3. Når syltelagen koger, hældes løgene i kasserollen. Når de har kogt i 1 minut hældes løg og syltelagen i en bøtte og køles ned i køleskabet (uden låg), og er derefter klar til servering.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?