Asparges med parmaskinke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Visninger
4395
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Frisk asparges
1 stk
Citron - gerne økologisk
2 tbsp.
Olivenolie
200 g
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
2 tsk.
Sennep, dijon
Asparges med parmaskinke

Damp aspargesene i tre minutter
Rul parmaskinke om hver asparges, læg dem i et fad og lad dem køle af i køleskabet
Bland saften fra en citron, olie og sennep i en gryde
Smag til med salt og peber
Steg aspargesene på panden ved svag varme – de skal vendes ofte, cirka i alt fem minutter til skinken er sprød
Læg dem på tallerkner og dryp med citronsovsen


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?