- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 4776
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 500 g
- Frisk asparges
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 200 g
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 2 tsk.
- Sennep, dijon
Damp aspargesene i tre minutter
Rul parmaskinke om hver asparges, læg dem i et fad og lad dem køle af i køleskabet
Bland saften fra en citron, olie og sennep i en gryde
Smag til med salt og peber
Steg aspargesene på panden ved svag varme – de skal vendes ofte, cirka i alt fem minutter til skinken er sprød
Læg dem på tallerkner og dryp med citronsovsen
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.