Citronfromage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2312
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Husblasen udblødes i koldt vand i fem minutter. Æggene deles op i blommer og hvider. Sammen med sukkeret piskes æggeblommerne til en luftig masse. Citronen vaskes og to tsk. skal rives af. Bland den i æggemassen. Husblasen tages op og smeltes i et vandbad sammen med citronsaften. Bland det i æggemassen og stil skålen i køleskabet. Når det er halvstivt piskes hviderne stive og vendes i. Hæld citronfromagen i den skål, den skal serveres i og sæt den på køl indtil serveringen.


En kommentar

  1. Anonym sagde på september 21, 2013

    Man behøver ikke stå og bakse

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?