- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5246
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2011
Fyldt kalkunbryst
Lav en lomme på langs af brystkødet og fyld pesto i med en teske.
Fordel resten af pestoen på oversiden af brystet.
Drys med salt og peber og pak kødet ind i 5 stykker skinke.
Tilberedning på grill: middel varme i ca. 75 min. Det er en god ide at bruge stegetermometer – ca. 75 grader.
Den færdige kalkun skæres ud i passende skiver. Retten serveres med kartofler og tomatspyd, der også er tilberedt på grill.
Alternativ: https://www.vildmedmad.dk/fyldt-kyllingbryst-med-aeblesalat-4878/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.