Fyldt kalkunbryst

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3474
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst
Lav en lomme  på langs af brystkødet og fyld pesto i med en teske.
Fordel resten af pestoen på oversiden af brystet.
Drys med salt og peber og pak kødet ind i 5 stykker skinke.
Tilberedning på grill: middel varme i ca. 75 min. Det er en god ide at bruge stegetermometer – ca. 75 grader.
Den færdige kalkun skæres ud i passende skiver. Retten serveres med kartofler og tomatspyd, der også er tilberedt på grill.
Alternativ: https://www.vildmedmad.dk/fyldt-kyllingbryst-med-aeblesalat-4878/

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?