Grøntsagsfond

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2147
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/4 bdt.
Persille, frisk
1/4 bdt.
Estragon, frisk
1 l
Vand
1 stk
Stjerneanis
2 tbsp.
Olivenolie
2 stk
Gulerod/gulerødder
1 tbsp.
Koriander, frø
10 stk
Hvidløg, fed
1/2 stk
Fennikel, knold, rå
4 dl
Hvidvin, tør
2 stk
Bladselleri (stænger)
1/4 bdt.
Kørvel
2 stk
Laurbærblade
1 stk
Løg eller zittauerløg
5 stk
Peberkorn

Grøntsagsfond
1) Hak alle grøntsager i tern.
2) Svits hakket løg i lidt olie i en stor gryde. De må ikke blive brune.
3) Tilsæt resten af de grøntsagerne samt laurbærblade og svits det 1 minut yderligere.
4) Tilsæt vand, kog op og lad det simre i 30 minutter.
5) Tilsæt stjerneanis, korianderfrø, knuste peberkorn, persille, kørvel, estragon (suppevisk) samt hvidvin og lad det simre i 15 minutter yderligere.
6) Hæld fonden gennem en si og stil det koldt.
Fonden kan holde sig ca. 10 dage i køleskabet.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?