- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 3539
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 200 g
- Hytteost, 20+
- 2 stk
- Æg
- 75 g
- Mozzarella, 45+
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 4 stk
- Bagekartofler
- 1 dl
- letmælk
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 125 g
- Hvedemel
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 75 g
- Smør, saltet
- 4 1/2 tbsp.
- Vand
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem i letsaltet vand til de er næsten møre. Lad dem dryppe af og køle af. I en skål blandes ingredienserne til dejen (undtagen vandet). Smuldr smørret til små krummer og saml dejen med vandet. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Skær pebefrugten i tern og bland dem med kartofler, hytteost, paprika, lidt peber og revet mozzarella. Fordel det i tærteformen. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over. Bag tærten ved 200 grader i en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.