Kartoffeltærte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
3468
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
200 g
Hytteost, 20+
2 stk
Æg
75 g
Mozzarella, 45+
1/2 tsk.
Paprika
4 stk
Bagekartofler
1 dl
letmælk
1/2 tsk.
Salt, groft
125 g
Hvedemel
1/2 tsk.
Paprika
75 g
Smør, saltet
4 1/2 tbsp.
Vand

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem i letsaltet vand til de er næsten møre. Lad dem dryppe af og køle af. I en skål blandes ingredienserne til dejen (undtagen vandet). Smuldr smørret til små krummer og saml dejen med vandet. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Skær pebefrugten i tern og bland dem med kartofler, hytteost, paprika, lidt peber og revet mozzarella. Fordel det i tærteformen. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over. Bag tærten ved 200 grader i en halv time.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?