- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5883
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 6, 2010
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes hurtigt i margarine på panden.
Ananasskiverne vendes på panden.
I et smut ildfast fad lægges først koteletterne, ovenpå ananasskiverne… og til slut dækkes med revet ost. Helst Tex Mex Chili ost.
Fadet stilles i en 180 grader forvarmet ovn i 15 minutter.
Lad koteletterne hvile i 5-10 minutter.Serveringsforslag:
Serveres med karrysovs ris eller bulgur.
Eller… en god salat og brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.