Lammefrikadeller med krydret sauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Kategori
Fars
Hovedret
Visninger
14
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
Lammefrikadeller med krydret sauce
Når der tales om farsmad tænkes der vel mest på kalve,- okse- eller flæskekød, – men naturligvis kan også lammekød hakkes og tilberedes som fars.
Vareforbrug (4 pers.):
3 spsk. rasp 1 dl fløde 500 g hakket lammekød salt, peber 1 tsk. fintstødt sennepsfrø lidt løgpulver 1 æg 2 spsk. smør eller margarine
Tilberedningstid:
Til sauce:
ca. 30 min.
1 løg grøn peberfrugt 2 røde peberfrugter 1 spsk. olie 1 spsk. smør eller margarine 4 modne tomater 4 spsk. tomatpuré 4 dl bouillon salt, peber
Fremgangsmåde:
1. Lad raspen suge fløden. Rør kødet med krydderier, æg og raspblandingen.
2. Varm fedtstoffet op i en stege pande. Form frikadellerne med en spiseske og sæt dem på pan- den. Steg dem på begge sider. Hold dem varme.
3. Til saucen skæres løg og pe peberfrugter i fine strimler (husk at fjerne kernerne). De svitses i en blanding af olie og smør
eller margarine. Flå tomaterne (dyp dem et øjeblik i kogende vand). Hak dem og kom dem i panden sammen med tomat puré.
4. Tilsæt bouillonen og lad saucen koge ca. 15 min. De sidste mi nutter koges frikadellerne med.
Smag til og servér.
Kan serveres med:
Kogte kartofler eller løse ris.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?