Nytår

  1. 31. december er en festdag. Her fejres det kommende år, mens det forgangne år mindes i godt selskab med venner eller familie. Du kan sammensætte og kreere den skønneste festmiddag for dine gæster, der adskiller sig fra de retter, du normalt laver til hyggelige sammenkomster.

Det, der kendetegner opskrifter til nytåret, er overdådigheden i maden. Du behøver ikke være ekspert i køkkenet eller have de nyeste maskiner for at få succes med den uforglemmelige middag.

Det er lige så meget råvarerne, det kommer an på.

Til forret kan du byde gæster på kammuslinger, tunmousse eller de mest cremede lakseroulader. Hvad hovedretten skal være, afhænger af dine ønsker og dine gæsters smagsløg. Det kan være kalvemørbrad eller kalveculotte, der falder i enhver smag på grund af det saftige og møre kød.

Dessert er et must til nytårsaftenen. Om du er vil fremstille dine egne kransekager, eller om du vil forkæle selskabet med marcipansmåkager, makronbomber eller en klassisk, dansk lagkage, er helt op til dig.

 

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?