Østershatte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2185
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Østershatte
1) Rengør svampene for jord og andet uønsket. Skær bunden af svampen.
2) Persille skylles og hakkes fint.
3) Æggehviden piskes med det hakkede persille, salt og peber.
4) Kom østershattene i blandingen og vend dem rundt.
5) Østershattene vendes der efter i rasp.
6) Kom smør på en pande og steg svampene til de er gyldne.
Perfekt tilbehør til retter med oksekød, lam eller vildt.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?