- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 32 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3062
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 25, 2011
- 250 g
- Mozzarella revet
- 3 tbsp.
- Pizza sovs
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 5 stk
- Kartofler
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
Pizza er nok ikke det mest sunde, men denne er i den gode ende. Og hvis man er vegatar er den helt OK. Jeg er ikke vegatar, men den smager ret godt.
Enten laves en dej eller bruges en købt. Vi valgte at lave den selv – se flere forslag på Vild Med Mad.
Pizza sovs fordeles på bunden
Det skiveskåren løg og kartofler (kartoflerne var kogte), ost, rød peber, revet hvidløg og oregano fordeles jævnt. Kom osten på af flere omgange. Salt og ikke mindst peber er en god ide.
Bages ved ca. 210 grader i 20 -22 min.
Serveres med rucolasalat, der eventuelt får lidt olivenolie på toppen.
Hej Lars. Den pizza gad jeg
Hej Pia, tak. Smager ikke så
Jeg so’ger en GOD opskrift
Jeg har en del kogte
PIZZA SOVS er sikkert blot en
Hej Anne-Marie