Svenske kødboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
935
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Hakket kalv og flæsk, 18 %
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
2 tbsp.
Smør, saltet
1 stk
Æg
2 1/2 tsk.
Salt, groft
2 1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 dl
Rasp

1. Skræl og riv løget på rivejernets grove side. 2. Rør farsen sammen med revet løg, æg, rasp, salt og peber.3. Rul små runde kødboller4. Steg kødbollerne brune i gyldent smør

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?