Urtesalt m. løvstikke

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
65 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Sommer
Visninger
4274
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Salt, groft
3 dl
Løvstikkeblade
Urtesalt m. løvstikke

Når der er sæson for krydderurter, er det en rigtig god ide, at forsøge sig med hjemmelavet urtesalt. Det smager betydeligt bedre end det købte og har en meget mere intens farve. Urtesalt m. løvstikke kan bruges alle steder, hvor man ellers ville salte.
Forvarm ovnen til 75 grader.
Brug en minihakker… og hak løvstikkebladene godt.
Tilsæt groft salt og hak videre et lille minut.
Bred urtesaltet ud på et stykke bagepapir.
Sæt i ovnen i ca. 1 time… indtil urtesaltet er helt tørt.Tips:
Eftervarmen på grillen kan også bruges.
Urtesaltet kan også tørres udenfor i solrigt og varmt vejr.
Hældt i et flot glas… og urtesaltet kan bruges som værtindegave.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?