- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 65 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 4274
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2011
- 150 g
- Salt, groft
- 3 dl
- Løvstikkeblade
Når der er sæson for krydderurter, er det en rigtig god ide, at forsøge sig med hjemmelavet urtesalt. Det smager betydeligt bedre end det købte og har en meget mere intens farve. Urtesalt m. løvstikke kan bruges alle steder, hvor man ellers ville salte.
Forvarm ovnen til 75 grader.
Brug en minihakker… og hak løvstikkebladene godt.
Tilsæt groft salt og hak videre et lille minut.
Bred urtesaltet ud på et stykke bagepapir.
Sæt i ovnen i ca. 1 time… indtil urtesaltet er helt tørt.Tips:
Eftervarmen på grillen kan også bruges.
Urtesaltet kan også tørres udenfor i solrigt og varmt vejr.
Hældt i et flot glas… og urtesaltet kan bruges som værtindegave.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.