Brændte mandler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Jul
Visninger
1435
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Sukker (melis)
100 g
Mandler
1 dl
Vand
Brændte mandler

Det er supernemt og superlækkert.
Start med at varme panden godt op. Hæld så vand og sukker på panden. Ved god varme lader du vand og sukker koge, mens du rører i det. Lidt efter lidt svinder vandet ind, og sukkermassen bliver tykkere. Når massen begynder at blive tæt, men stadig fugtig, hælder du forsigtigt mandlerne på panden, som hele tiden vendes i massen. Sukkeret vil til sidst blive til krymmel, og her tager du panden af varmen og hælder mandlerne over på et stykke bagepapir. Skil med det samme mandlerne fra hinanden med en ske (ellers kan de også skilles, når du er kolde). Lad mandlerne køle helt af, inden du serverer dem eller lægger dem i en dåse.
(pas på at den varme sukkermasse ikke sprøjter, hvis du fx har børn i nærheden)
Velbekomme og god jul!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?