- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 20 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1830
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 4, 2012
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- letmælk
- 2 tsk.
- bagepulver
- 2 stk
- Æg
- 2 stk
- babaner, modne
- 180 g
- Hvedemel
- 50 g
- mørk chokolade, f.eks. Toms blå
- 120 g
- Flormelis
- 100 g
- smør, smeltet
- 1 dl
- Appelsinsaft
- 2 tsk.
- Citronsaft
- 200 g
- råsukker
- 3 tbsp.
- cacao, med top
1)Tænd ovnen på 200 grader (ikke varmluft)
2).Smelt smørret
3) Pisk sukker og æg skummende
4)Si mel, bagepulver, vanillesukker og cacao ( 3 spiseskefulde m. top) og rør det forsigtigt i dejen skiftevis med mælk/ appelsinsaft og herefter de mosede bananer
5) Rør hakket chokolade i dejen og til sidst smørret.
6)Smør 20 muffinforme, gerne dem af silikone med lidt smør fra grydend og put dejen i .
7)Bag kagerne 20 minutter
8) tag dem ud af formene og lad dem køle af på en bagerist
9) Pynt kagerne med lidt glasur ( flormelis, lidt citronsaft, kogende vand) og krymmel eller kokosmel.
Man kan udskifte 50 g af melet med kokosmel.
p.s. mindre børn foretrækker glasur uden citron
pps. Hvis du bor i nærheden af en chokoladebutik med chokoladknapper af god kvalitet, kan du udelade chokoladen i dejen og pynte kagerne med glasur og 2 chokoladeknapper.
2):Si mel, bagepulver, vanillesukker og cacao og rør det forsigtigt i dejen skiftevis med mælk/ appelsinsaft.
3:) Rør de mosede bananer i dejen
4
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.