Er du også vild med god og velsmagende mad, og interesserer du dig for at stå i køkkenet i flere timer for at kokkerere et velsmagende måltid? Det er en kunst at kunne lave god mad, og hvis man elsker at lave mad, så skal omstændighederne selvfølgelig helst være i...
Dagens tip:
Stegning og fedtstofMange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
Se alle tipsBliv inspireret til dit næste måltid
Seneste fra bloggen
Se det seneste indhold fra vores madblog her.
Når madlavning går hen og bliver en hobby
Persisk mad – info om det persiske køkken
Det persiske køkken er lige så mangfoldigt, spændende, oprindeligt og varieret, som de berømte tæpper. Ris er for perseren, hvad spaghetti er for italieneren, flûtes og pomme frites for franskmanden og kartofler for danskeren. Fåre og lammekød indtager hovedpladsen,...
Lav en madklub med dine efterskolevenner
Er du en af de mange personer, som har haft fornøjelsen af at være et år på efterskole? Måske endda en med en gastronomisk linje? De relationer, man danner, når man er på efterskole, er meget unikke og har netop mulighed for at vare ved hele livet. Men hvordan skal...
Seneste opskrifter
Se de seneste opskrifter her