- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1717
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 22, 2012
- 2 stk
- Squash
- 2 tbsp.
- Karry, pulver
- 400 g
- Hakket kyllingekød
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Skalotteløg
- 400 g
- Hakkede tomater, konserves
- 1 dl
- Basilikumblade, frisk
- 3 stk
- Gulerødder, fint eller groft revne
- 2 dl
- revet ost, efter smag
Dette er et alternativ til en lækker hverdagslasagne, uden pasta men med mere grønt og alt det gode !
Steg kyllingfarsen med lidt olie i en pande og kom hvidløg, skalotteløg, hakkede tomater, gulerødder og basilikum i og lad simre og få smag.
Høvle squashen på langs, med en ostehøvle. Vend disse lange skiver i karrypulvret og steg også disse i en pande til de får lidt farve, ca. 3-4 min på hver side.
Skift mellem at hælde kødsovs og squashlængder i et ovnfastfad og toppe med revet ost. Ind i ovnen i ca. 15-20 min, ved ca 220 grader.
Lav en enkel grøntsalat med oliven og kom lidt olie/balsamico/sennep/hvidløg -dressing over.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.