Minibøffer i sennepssovs

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Natmad
Visninger
1660
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 knsp.
Salt og peber
2 tsk.
Sukker (melis)
3 dl
Creme fraiche 18 %
2 dl
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
2 tsk.
Sennep, dijon
1 tbsp.
Kapers
1 tbsp.
Maizena
500 g
Oksekød, hakket, råt
1 tsk.
Timian, tørret
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 knsp.
Havsalt
1 stk
Æble / æbler
2 knsp.
Peber, friskkværnet
Minibøffer i sennepssovs

Små hakkebøffer i sursød-sovs med dijonsennep, kapers, æble og løg. Man kan udelade kapers, hvis man ikke bryder sig om det. Serveres med bulgur, ris el. kartofler.

Form otte små hakkebøffer, krydr med timian, salt og peber fra kværn. Kom dem på en varm pande med grofthakkede løg og æblestykker. Blandingen steges hurtigt af i lidt rapsolie, bøfferne et par minutter på hver side. Hæld lidt oksebouillon ved.

Sennepssovs: Rør cremefraiche op med lidt maizena, rør dijonsennep i, og vend 1 spiseskefuld kapers i.

Rør cremen i panden. Kog lidt ind og smag sovsen til med sukker, så sovsen bliver sursød, efter smag.

Hæld retten i et ildfast fad og krydr med lidt ekstra timian og peber. Stil i en forvarmet ovn ved 200 grader, i 20-30 minutter, dækkes med stanniol de sidste ti minutter.

Server retten med f.eks. ris, bulgur eller kogte små kartofler, og dampede grøntsager.

Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?