- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 80 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2078
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 7, 2010
- 3 stk
- Æggehvide
- 250 g
- Flormelis
- 250 g
- Malede hasselnødder
- 1 tsk.
- eddike
Pisk æggehviderne stive, tilsæt eddiken og sukker imedens der piskes. ´Vend de malede hasselnøddekerner i massen med en dejslev. (Redaktionen: en dejslev ligner en grydeske med hul i)Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med to teskeer, men med afstand, da de flyder lidt ud ( ca. 20 på hver plade og bag dem ved 175-180 gr. til de er lysebrune. ca. 10-12 min, i varmluftovn.Afkøles helt på rist og lægges i kagedåse. God fornøjelse. uhmmmmm
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.