Svenske kødboller m/ grov mos, vildtsovs & tyttebær Kødboller: Steg hakkede løg og revne gulerødder bløde i lidt rapsolie og køl lidt af. Rør
Svenske kødboller m/ grov mos, vildtsovs & tyttebær Kødboller: Steg hakkede løg og revne gulerødder bløde i lidt rapsolie og køl lidt af. Rør
Min udgave af en efterårs gryde med oksestykker, krydderier og rødvin, hvor alt tilberedes sammen.  Klargør grøntsager, og skrub babykartofler.
Pocheret æg m/ bagte tomater  Kræver at man øver sig et par gange..har jeg erfaret, da det er første gang jeg prøver det af.  Bagte tomater:
Hurtig panderet med svinekød i tern (brugte koteletter og skar ud), lidt bacon, grøntsager og æblejuice. Brugte kun fedtet fra bacon og kødet ti
Rigtig lækre lakseruller med anderledes fyld, som også smager rigtig godt som topping på avocado pyntet af med rejer eller laksestrimler. Rør en c
En god stærk ostemad, (inspireret af min far..hans oste kom når han fløjtede..) Brug en extra-lagret ost med kommen, f.eks Gamle-ole (el. uden komm
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill
Om aftenen: Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. Tilsæt A38 og sirup. Tilsæt grahamsmel, solsikkefrø og havregryn. Til
Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber
 Det er bare sÃ¥ let og lækkert, læs her................................... Kog i kyllingebrysterne i vand i ca 10. min, de skal være hvide i kÃ
Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde og lad det blive gyldent. Gnid kødet med salt og peber og brun fileten i smørret på alle sidder. L
Da kagerne flyder noget ud, sættes de med god afstand--- ca. 16 stk på hver plade.Rist de hakkede nødder i de 40 gr. smør og lad det afkøle på p