Spidskålssalat med skindstegt kylling, chimichurri, oliven, bulgur og andet lækkert

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
5 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Grill
Hovedret
Nem mad
Sommer
Visninger
246
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Grøn spidskål hovede (små)
2 stk
Kyllinge bryster med skind
1 1/2 dl
Oliven, grønne
1 stk
Soltørrede tomater i olie i glas
10 stk
Cherrytomater
1 bdt.
Timian
1 bdt.
Estragon
2 stk
Rosmarin kvise
4 stk
Salvie blade
1 stk
Brøndkarse i potte
1 dl
Saltede mandler
Spidskålssalat med skindstegt kylling, chimichurri, oliven, bulgur og andet lækkert

Denne lækre salat er et lækkert alternativ til en hurtig frokost, til buffeten eller middagsselskabet for vennerne.
Hvis man kniber øjnene lidt sammen imens man smager den i solens stråler, så kan man godt få lidt sydlandsk stemning i kroppen.

  1. Start med at kog bulguren og steg kyllinge brysterne med skindsiden nedad først. Husk godt med olie på panden. Når bulguren er færdigt køles det ned, og vendes med olien fra de soltørrede tomater (det giver en god smag!). Når kyllingen har fået farve og opnået 64 grader i kernetemperatur tages den af panden og trækker på et spækbræt.
  2. Lav nu din chimichui, imens kyllingen steger. Hak timian, rosmarin, estragon, salvie og hvidløg fint. Bland det hele med oliven olie og lad det trække indtil du skal bruge det.
  3. Skær den grønne spidskål i store flager og lig i et fad. Fordel derefter halve cherry tomater, drænede soltørrede tomater, oliven, hakkede saltede mandler på fadet.
  4. Kom chimichuien udover salaten, samt bulguren. Derefter skæres den lune kylling og krydres med salt og peber og kommes på fadet. Pynt til sidst nu salaten af med brøndkarse.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?