Rødbede glace

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Svær
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
7197
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Æbleeddike
2 kg
Rødbeder
1 stk
Stjerneanis, hel
50 g
Oksemarv

RødbedeglaceVIGTIG INFO: Glacen kræver en saftpresser, da der skal laves rødbedejuice.
1) Skræld rødbederne og pres dem i en saftpresser. Sigt rødbedejuicen.
2) Kom juicen, æbleeddike, stjerneanis i en gryde og kog ind kraftigt ind, ca. 80 – 90 %, til saucen tykner.
3) Sigt saucen igen. Smag saucen til med mere eddike og/eller salt alt efter ønske.
4) Smelt oksemarv i en lille kasserolle ved mellem varme. Sigt marven.
5) LIge inden servering tilsættes den smeltede marv saucen og røres sammen.
Rødbedeglacen er perfekt til okse-, kalve-, lam-, vildt og andet mørkt kød.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?