- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Svær
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 7197
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 2, 2009
- 2 tbsp.
- Æbleeddike
- 2 kg
- Rødbeder
- 1 stk
- Stjerneanis, hel
- 50 g
- Oksemarv
RødbedeglaceVIGTIG INFO: Glacen kræver en saftpresser, da der skal laves rødbedejuice.
1) Skræld rødbederne og pres dem i en saftpresser. Sigt rødbedejuicen.
2) Kom juicen, æbleeddike, stjerneanis i en gryde og kog ind kraftigt ind, ca. 80 – 90 %, til saucen tykner.
3) Sigt saucen igen. Smag saucen til med mere eddike og/eller salt alt efter ønske.
4) Smelt oksemarv i en lille kasserolle ved mellem varme. Sigt marven.
5) LIge inden servering tilsættes den smeltede marv saucen og røres sammen.
Rødbedeglacen er perfekt til okse-, kalve-, lam-, vildt og andet mørkt kød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.