Økologisk kylling er en af vore fornemste og bedste råvarer. Den fortjener derfor den bedste behandling i køkkenet, så dens udsøgte smag og kvalitet udnyttes bedst muligt. Med et glimt i øjet har man altid spurgt, hvem der kom først: hønen eller ægget. En ting er i...
Dagens tip:
Stegning og fedtstofMange er afskrækkede fra at stege i fedt, da de tror, det giver en del ekstra kalorier og fedt til […]
Se alle tipsBliv inspireret til dit næste måltid
Seneste fra bloggen
Se det seneste indhold fra vores madblog her.
Økologisk kylling
Bagværk af almindelig og finere gærdej
Når man bager bagværk med almindelig og finere gærdej, så har det betydning for et godt resultat, at ingredienserne har den ønskede temperatur, altsă at de er lune ved såkaldt »varm« hævning, og kolde, hvis man bruger den mere sjældne – men absolut lige så...
Gode råd om bagning
Vi har nedenfor samlet svar på stort set alle de spørgsmål der kan opstå når man skal bage og vi håber at I kan bruge vores info når i tryller i køkkenet. Hvor længe skal brød bages? Det er vanskeligt at angive nogen bestemt bagetid fordi så mange faktorer spiller...
Seneste opskrifter
Se de seneste opskrifter her